Over Revive

Revive is een veilige op water gebaseerde, niet giftige en niet brandbare vloeistof, gebruik makend van technologie ontwikkeld en gebruikt voor het reinigen en onderhouden van straalmotoren, turbines in energiecentrales, grote diesel scheepsmotoren en nu automotive motoren. De vloeistof wordt in de inlaat van het voertuig verstuift voor de turbo terwijl de motor loopt. Als de Revive vloeistof door de motor circuleert hecht het op olie/koolafzettingen en breekt een oppervlaktelaag weg. Deze kleine kooldeeltjes worden vervolgens afgevoerd door de uitlaat, waarbij katalysators en filters veilig gepasseerd worden.
Door 3 Revive reinigingsdoses uit te voeren op het voertuig, worden koolstoflagen geleidelijk verwijderd, zodat het motor reinigingsproces uitermate veilig is.

Luchtvaart technologie

De technologie achter Revive is ontwikkeld voor de luchtvaart industrie en elektriciteitscentrales. Het wordt gebruikt om straalmotoren te reinigen en turbines in top conditie te houden.

Milieuvriendelijk

De Revive reinigingsvloeistof is biologisch afbreekbaar, niet giftig, veilig in gebruik en niet brandbaar.

Eenvoudig in gebruik

Revive is simpel te gebruiken, het wordt in de inlaat verstuift vóór de turbo, het is niet nodig de turbo te verwijderen of te demonteren, alleen de inlaatbuis losnemen volstaat.

Preventieve behandeling

Revive kan gebruikt worden om de opbouw van koolresten in de motor te voorkomen, maar kan ook een totale reinigingsbehandeling op probleemvoertuigen uitvoeren.

Eenvoudigweg één behandeling uitvoeren voor een onderhoudsbeurt.

Variabele schoep turbo's

Variabele nozzle / vaantechnologie kan een hoofdoorzaak van turboproblemen zijn door klevende schoepen, Revive helpt het mechanisme te reinigen en de normale beweging te herstellen.

Herstelt verbruik, vermogen & emissie

Reinigen van de turbo en andere motoronderdelen helpt het brandstofverbruik te verbeteren, vermogen terug te krijgen en verlaagt de emissie uitstoot.

Lost Revive het probleem op?

Dat hangt af van de oorzaak van het probleem, als het te maken heeft met vervuiling door roetaanslag, dan geeft Revive een zeer goed resultaat. Uw garage kan aanbevelen om eerst Revive te gebruiken, in plaats van voor een veel duurdere reparatie te kiezen. Als de vervuiling zeer ernstig is, kan het nodig zijn twee behandelingen toe te passen. Voer eerst een aantal basis diagnostische tests uit voordat u iets bestelt. Controleer met behulp van geschikt equipment op vacuüm lekkage in gerelateerde elektrokleppen en actuators. Scan op foutcodes om het storingsgebied op te sporen. Als u niet zeker bent zoek dan advies bij een deskundige. Revive is extreem effectief in het verwijderen van roet en koolafzettingen uit variabele geometrie turboladers, echter, het kan gebarsten vacuümleidingen en versleten componenten niet compenseren.