Time Profit Satisfied

Wat is Revive?

Revive Turbo Cleaner is een veilige op water gebaseerde, niet giftige, niet bijtende en niet brandbare vloeistof, dat in het inlaatsysteem van het voertuig gesprayed wordt terwijl de motor loopt. Als de Revive vloeistof door de motor circuleert hecht het op olie/koolafzettingen en breekt een oppervlaktelaag weg.

Waarom gebruiken..

Moderne turbo diesel motoren produceren koolstof- en roetafzettingen in de motor, voertuigen met variabele vaan / geometrie turbo's (VNT) worden aangetast door deze afzettingen rond de turbo vanen en veroorzaakt het kleven van de vanen. Gevolg: grillige reacties, over/onder boost storingen, noodloop & slechte prestaties.

Revive Turboreiniger & vermogenhersteller kan ook effectief koolaanslag verwijderen van de achterkant van de inlaatkleppen van direct ingespoten benzinemotoren, zoals GDI, TFSI en THP. Daar waar geen terugslag van de brandstof is om de vervuiling minimaal te houden.

Het is niet hetzelfde als andere reinigers!

Revive Turboreiniger verwijdert roetdeeltjes zonder de turbo te demonteren. Op snelheid ingespoten in de luchtinlaat, hechten de actieve ingrediënten zich aan de vervuiling en verwijdert deze. De verwijderde deeltjes zijn niet groter dan de roetdeeltjes die de motor zelf produceert, waardoor Revive geheel veilig is voor voertuigen met een roetfilter (DPF).

Inweken of spoelen niet nodig • Niet bijtend
Demontage niet nodig • Snel en simpel te gebruiken zonder speciaal gereedschap
Milieuvriendelijk • Werkt echt!